Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Bóbita Zenekar

Bóbita Zenekar

A Bóbita zenekar 1997-ben alakult, azóta gyerekműsoraikkal folyamatosan jelen van a hazai és határon túli kulturális események és fesztiválok színpadain.

 

Az együttes kezdeti sikerei hamar megszülték a saját dalokból álló műsort, melynek középpontjában a közös játékok, táncok, zenélések álltak. Zenekar a Százszorszép Dalfesztiválon - interaktív jellege miatt - elnyerte a “Legjobb produkció” díját. A fellépések sikerei pedig tovább erősítették azt a szándékot, hogy a koncertek középpontjában a gyerekek álljanak.

 

Az együttes vidám játékos műsorával aktív programot kínál az óvodás és iskolás gyerekközönségének. A zenekar első lemeze 1998-ban jelent meg "Lódítások" címmel. Ez a bemutatkozó anyag elsősorban a gyerekek megmozgatásával, énekeltetésével vonta magára a figyelmet.  A zenekar második lemeze: „ Indul A Mesevonat”, már egy világ körüli utazásra hívja a hallgatót. A koncertek igényes élőzenei jellege miatt a zenekar méltán lett művelődési házak, fesztiválok, céges rendezvények kedvelt produkciója. A zenekar műsora kizárólag saját szerzeményekből áll melyben a gyerekek aktívan bekapcsolódhatnak a programba (Süni Simi megvigasztalása, kötéltánc Afrika és Ausztrália partjai között, zenélés egy latin karneválban). Az együttes műsora játékkal és színes történettel maradandó élményt nyújt a gyerekek számára, az akusztikus hangszerelésnek köszönhetően a lendületes koncert hangulata egyszerre bensőséges és vidám, a játékok és dalok könnyen az előadás részévé varázsolják a gyerekeket.

 

A Bóbita zenekar fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A zenekar gyerekműsorát ajánljuk céges családi napra, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.