Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina a zenével már kisgyerekkorától kezdve szoros kapcsolatban áll, 2007-ben tűnt fel az egyik televíziós tehetségkutató műsorában.

 

Első nagylemeze 2008-ban jelent meg, amely Fonogram díjat kapott. A 2008-as sikereket a következő évben egy újabb lemez és egy újabb Fonogram jelölés követte. Idejének nagy részét óvodában tölti, így egy évvel ezelőtt úgy döntött, gyerekeknek énekli újabb dalait, első gyerekalbuma az „Elfeledett mézescsók” címet kapta. Dalai a bennünket körülvevő világ azon szépségeiről, apró csodáiról szólnak, amelyeket a gyerekek nyitott szemmel és szívvel még oly tisztán látnak, a felnőttek azonban maguktól sokszor talán már észre sem vesznek, “rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat és közben gyerekszemmel szemlélni a világot. A nézőtér játszótérré változik, van együtt mondókázás, együtt éneklés, megtanítja a pingvintáncot, sőt azt is, hogy mi mindenre jó a Hepperedeppe-heppendre varázsige, műsorában egy derűs, ismeretterjesztéssel átszőtt, interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket.

 

Kovácsovics Fruzsina fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert gyerekműsorát ajánljuk céges családi napra, falunapra, városnapra, szállodai rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.