Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

100 Folk Celsius Együttes

100 Folk Celsius Együttes

A 100 Folk Celsius együttes 1976-ban alakult, zenei stílusukat a country és a bluegrass határozza meg, főként gyerekeknek szóló dalaikkal váltak ismertté.

 

A zenekar első slágere a "Jó öreg tér visszavár" című szám volt, mely egyben az első kislemezt is jelentette. A Paff, a bűvös sárkány átütő sikert hozott a zenekarnak arany- és platinalemez lett, és a zenekarnak újabb rajongókat szerzett, a gyerekeket. A nagy ho-ho horgász szintén aranylemez lett, és ezzel a két lemezzel a zenekar működése kissé új irányt vett, a stílus megtartásával, a felnőtteknek szóló koncertek mellett, kezdtek megjelenni a gyermekek részére készült műsorok.

 

Az elmúlt évek során a zenekar az egyik legtöbbet koncertező zenekarrá vált az országban. Évente 3-400 koncertet adtak, nagy részét Magyarországon, de már elkezdődtek a külföldi turnék is (NDK, Jugoszlávia, Románia, Lengyelország, Csehszlovákia, Nyugat-Németország, Hollandia), melyek végigkísérik a zenekar pályafutását. 1988-ban az együttes eMeRTon-díjat kapott. 1991-ben egy újabb átütő siker, a Miki Manó meséi, amely szintén arany- majd platinalemez lett. A zenekar több évtizedes zenei munkásságát és sikerét négy arany, két platina - és több mint 7.000 koncert a világ minden táján - de elsősorban Magyarországon - jelzi. A zenekar megalakulásának fő célja - a gyermekek (és felnőttek) felhőtlen szórakoztatása - a mai napig megmaradt.

 

A 100 Folk Celsius együttes fellépés megrendelése, koncert szervezése, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes koncert gyerekműsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.