Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Farkasházi Réka és a Tintanyúl műsorát élő zene, kortárs gyermekversek, saját és feldolgozás dalok, a zenei stílusok kavalkádja színesíti.

 

Farkasházi Réka 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben. 2005-ben megjelent első gyermek lemeze "Samunadrág" címmel, majd ez követte 2010-ben a "Hajnali csillag peremén" albuma melyet Fonogram díjra jelöltek, 2014 a "Tündér vándor" című harmadik lemeze is megérkezett. Farkasházi Réka és a Tintanyúllal kiegészülve a gyerekek egy elkóborolt tündér keresésére indulnak. Útközben találkoznak egy Varázsnagymamával, egy nyugdíjas Sárkánnyal, megismerhetik Csöpp Katát a tengerek lányát. A képzelet szárnyain eljutnak a cirkuszba, az állatkertbe és egy varázslatos boltba, ahol mindenki megtalálja, amire vágyik. Réka gyakorló édesanyaként úgy tudja megszólítani közönségét, hogy a kicsik az első pillanattól kezdve érzik, jó kezekben vannak, szeretettel fordulnak feléjük a színpadról. A színpad a közös játék színterévé válik, így adva igazi maradandó élményt.

 

Farkasházi Réka és a Tintanyúl fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő és zenésztársai gyerekműsorát ajánljuk céges családi napi rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.