Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Irigy Hónaljmirigy

Irigy Hónaljmirigy

Az Irigy Hónaljmirigy a humoros zenei feldolgozásaikkal hazánk legkedveltebb és legnépszerűbb paródia zenekara, zenés műsoraikkal évtizedek óta szórakoztatja a közönséget.

 

A zenekar nagyközönség által jól ismert nyolcas fogatának a pályafutása 1990-ben néhány fiatal barátságából, és egy máig emlegetett szilveszteri bulival kezdődött. Az első hamisítatlan Irigy Hónaljmirigy lemez, mely a "Fetrengés" címet kapta 1994-ben jelent meg, és szinte rögtön be is aranyozódott. Ezzel elkezdődött a telt házas klub, majd egyre nagyobb helyeken megrendezett bulik sora, melyeknek újabb és újabb arany, és platina lemez lett a jutalma, a "Ráncdalfesztivál" lemez esetében dupla platina lemez. Az Irigy Hónaljmirigy műsoraival az eltelt évek alatt bejárták Magyarország és a környező országok, sőt még a távoli Ausztrália legkisebb és legnagyobb színpadait is, miközben begyűjtötték szinte az összes hazai zenei és tévés elismerést, hol aranyozott állatok formájában, hol aranyozott mikrofonként. Az együttes fellépéseikkel üzleti találkozók, céges, falu valamint városnapi rendezvények állandó és kedvelt előadói.

 

Az Irigy Hónaljmirigy zenekar fellépés megrendelése, műsor és koncert szervezése, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes humoros, zenés szórakoztató playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.