Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Extrém motoros show

Extrém motoros show

Az Extrém motoros show Bátor Zoltán 29 éves Stunt Riding motorversenyző akrobatikus bemutatója. Zoltán több mint 10 éve foglalkozik az akrobatikus motorozással.

 

Bátor Zoltán 2012 óta vesz rész hazai illetve nemzetközi versenyeken, eredményei közt magyar bajnoki cím és több dobogós helyezés is szerepel. A Show műsora alatt 2 versenymotorral mutatja be a fizikát meghazudtoló legelképesztőbb mutatványokat, mint például az egy kerekezés, első keréken gurulás, gumiégetés, driftelés különböző módjait. Helyszín lehet egy lezárt útszakasz, parkoló, kosárlabda pálya. Színvonalas megjelenés kíséretében lehetőség van a műsor előtt illetve után a motorokat kiállítás szerűen verseny sátor alatt kihelyezni ahol, az érdeklődők felvehetik a kapcsolatot a versenyzővel. Éjszakai Show változatban is megrendelhető a bemutató, ahol különböző fénytechnikákat és pirotechnikát használva szórakoztatja a közönséget. Izgalmas és látványos show műsora garantált szórakozást nyújt minden korosztály számára.

 

Az Extrém motoros show bemutatójának a megrendelése, bemutatószervezés, fellépés szervezése.

 

Az akrobatikus motoros bemutatót ajánljuk fesztiválokra, falunapokra, céges rendezvényekre, családi napokra, gyereknapra, esküvőkre, különböző versenyekre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.