Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Egész napos műsorfolyam

Egész napos műsorfolyam

Egész napos műsorfolyam a közkedvelt és népszerű tévésorozat művészeinek, szereplőinek részvétele (pl. 10:00-17:00) a rendezvényen.

 

A népszerű tévésorozat szereplőinek / R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán, Varga Izabella, Domokos László, Gyebnár Csekka, Balogh Edina, Nagy Alex / a különböző stílusú előadásai fiatal énekesek közreműködésével, többek között műsorvezetés, "Varázslat" interaktív gyermekműsor, "Slágerbomba" zenés műsor, Operett műsor, "Csak a szépre emlékezem" zenés műsor, Magyar nóta, "Zenepillangó" zenés műsor, Talkshow a színészekkel, Gasztrozsűrizés, Ebédkimérés a színészek segítségével, Tombolajáték-levezetés, Segítség a díjak/oklevelek átadásában való közreműködésükkel, nagyszerű és kellemes kikapcsolódást nyújtanak a résztvevő közönség számára.

Amellett, hogy a közönség személyesen találkozhat a szereplőkkel, az előadott nagyszerű szórakoztató műsorok felejthetetlen élményt, szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A tévésorozat művészeinek, szereplőinek a jelenléte, közreműködése és az általuk előadott műsorszámok közkedveltek falu és városnapok valamint céges összejövetelek alkalmával.

 

A közkedvelt és népszerű tévésorozat művészei, szereplői egész napos műsorfolyam programjának a megrendelése, műsorszervezés, fellépés szervezése, műsorrendelése.

 

Az egész napos műsorfolyam programot ajánljuk céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés