Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Személyesen Önöknél

Személyesen Önöknél

A Személyesen Önöknél műsorban szerepel R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán, Varga Izabella, Domokos László, Gyebnár Csekka, Balogh Edina, Nagy Alex.

 

R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán, Varga Izabella, Domokos László, Gyebnár Csekka, Balogh Edina, Nagy Alex a közkedvelt és népszerű tévésorozat művészei valamint Borszéki Éva, Czető Zsanett és Kristóf Dániel fiatal zenei előadók rendezvényen való egész napos jelenléttel (pl. 10:00-17:00), műsorvezetéssel és szórakoztató műsorokkal: gyerekműsorral, Retroperett és Slágerbomba zenés műsorokkal, Sztárbográcsozással akár több bográcsban is, gasztrozsűrizéssel, Talk-show beszélgetés a színészekkel, díjak/oklevelek átadásában való segédkezéssel, Tombolajáték-levezetésével szórakoztatják az egész nap nap folyamán a jelenlévő közönséget és egy esti nagy zenés gálaműsorral zárják a napot. A tévésorozat művészeinek, szereplőinek a jelenléte, közreműködése és az általuk előadott műsorszámok kedveltek a rendezvények, összejövetelek alkalmával.

 

R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán, Varga Izabella, Domokos László, Gyebnár Csekka, Balogh Edina, Nagy Alex és zenei előadó partnereiknek a fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A művészek és partnereiknek a szereplését ajánljuk fesztiválra, városnapra, céges rendezvényre, falunapra, intézményi rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.