Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Személyesen Önöknél

Személyesen Önöknél

A Személyesen Önöknél műsor a népszerű tévé sorozat szerelőinek, művészeinek és partnereiknek egy egész napos szórakoztató kavalkádja.

 

R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán, Varga Izabella, Domokos László, Gyebnár Csekka, Balogh Edina, Nagy Alex a közkedvelt és népszerű tévésorozat művészei valamint Borszéki Éva, Czető Zsanett és Kristóf Dániel fiatal zenei előadók rendezvényen való egész napos jelenléttel (pl. 10:00-17:00), műsorvezetéssel és szórakoztató műsorokkal: gyerekműsorral, Retroperett és Slágerbomba zenés műsorokkal, Sztárbográcsozással akár több bográcsban is, gasztrozsűrizéssel, Talk-show beszélgetés a színészekkel, díjak/oklevelek átadásában való segédkezéssel, Tombolajáték-levezetésével szórakoztatják az egész nap nap folyamán a jelenlévő közönséget és egy esti nagy zenés gálaműsorral zárják a napot. A tévésorozat művészeinek, szereplőinek a jelenléte, közreműködése és az általuk előadott műsorszámok kedveltek a rendezvények, összejövetelek alkalmával.

 

R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán, Varga Izabella, Domokos László, Gyebnár Csekka, Balogh Edina, Nagy Alex és zenei előadó partnereiknek a fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A művészek és partnereiknek a szereplését ajánljuk fesztiválra, városnapra, céges rendezvényre, falunapra, intézményi rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.