Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

4 For Dance

4 For Dance

A 4 For Dance tánccsoport tagjai profi néptáncosok, akiknek a népszerűsége a televíziós tehetségkutató műsorában való szereplés óta töretlen.

 

A tánccsoport 2004-es megalakulása óta tagjai ezidáig több mint 40 országban szerepeltek, a tánccsoport értéket közvetít, kultúrát táplál, és mindezeket a mai kor szellemében, sok humorral fűszerezve. A tánccsoport 2009-ben Montreal-ban az UNESCO védnöksége alatti Dance World Cupon, a hivatalos táncvilágkupán három kategóriában is – folk, show, step - megszerezte a világbajnoki címet. A csapat a Föld összes kontinensén szerepelt már, többek között: Brüsszelben az Európai Parlamentben, Kanadában, Angliában, Algériában, az Egyesült Arab Emírségekben, Kínában, Svédországban, Lengyelországban, Finnországban, Monacoban, az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, Törökországban, Izraelben, Jordániában, Egyiptomban, Oroszországban, Kubában, Vietnámban és számos európai országban és nagyvárosban egyaránt. A tánccsoport fiatalos lendületű minőségi műsoraikban, az általuk nagy tiszteletben tartott magyar néptánc autentikus elemeit virtuóz ritmusjátékokkal, humorral fűszerezve mutatják meg a magyar néptánc szépségeit, így szórakoztatva a jelenlévő közönséget.

 

4 For Dance fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A tánccsoport zenés szórakoztató műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés