Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Grácia Hegedűtrió

Grácia Hegedűtrió

A Grácia hegedűtrió zenei stílusára jellemző a klasszikus és tradicionális könnyűzene ötvözete. A hegedűtriót három tehetséges hegedűművésznő alkotja.

 

A hegedűtrió műsora professzionális, elegáns, de egyben könnyed és szórakoztató, a repertoárban népszerű modern slágerek is helyet kapnak. Számtalan hazai fellépés- falunapok, városnapok, fesztiválok, zártkörű rendezvények- mellett a világ nagy színpadain is megfordultak.

 

A trió tagjai az Egyesült Államokban Floridától Texasig (Miami, Dallas, Houston) a legelegánsabb rendezvényeken és a legszerényebb helyeken is adtak koncertet. Németországban önálló, teljes estét betöltő műsorukkal lettek népszerűek, de Közép- és Dél-Európa számos országában is szerepeltek már. A Grácia hegedűtrió fellépése minden korosztály, minden stílus, minden nemzetiség, mindenfajta rendezvény sikeres műsorszáma.

 

A Grácia Hegedűtrió fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A hegedűtrió zenés szórakoztató műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.