Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Princess Együttes

Princess Együttes

A Princess együttes az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb magyar komoly zenei formációja, a magyar crossover zenei élet máig legmeghatározóbb zenekara.

 

A zenekar tagjai, a három gyönyörű hegedűhercegnő olyan, addig elképzelhetetlennek tűnő forradalmat csinált a komoly és a könnyűzene szerelemházasságából, amit addig egyetlen magyar zenekarnak sem sikerült. Két platina lemez valamint számos közönség és szakmai elismerés népszerűségük egyértelmű mutatói. Számtalan hazai és külföldi koncerten, illetve exkluzív fellépésen aratott sikerükkel túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Princess együttes az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb magyar zenei formációja, a több száz hazai koncert mellett eljutottak a világ számos pontjára is.

 

Az együttes tagja turnéztak Németországban, Hollandiában és Mexikóban, koncerteztek Olaszországban, Szingapúrban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Felléptek olyan exkluzív rendezvényeken, mint a Genfi Autó kiállítás, a bahreini Forma 1 verseny, vagy a Casino Monte Carlo VIP rendezvénye, de ugyan olyan örömmel játszottak többek között az ENSZ katonáknak is Cipruson. Hercegnői megjelenésű hölgyekből álló hegedű trió egyedi crossover muzsikát játszik, amely a klasszikus és a modern zenét ötvözi. A fülbemászó és sokak számára ismerős dallamok modern csomagolása méltán igen hamar népszerűvé tette őket. Mindhárom művésznő mögött komoly zenei múlt áll, hiszen valamennyien Zeneművészeti Főiskolán végeztek.

 

A Princess együttes fellépés megrendelése, koncert szervezése, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés