Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Szentpéteri Csilla

Szentpéteri Csilla

Szentpéteri Csilla Magyarország egyik legnépszerűbb zongoraművésze, akinek a műsora igazi Hungaricum a zenei palettán, izgalmas zenei utazásra invitálja közönséget.

 

Az élő zene varázsa, elegáns megjelenése, magas szintű szakmai tudása biztos sikert, élménydús szórakoztatást eredményez, koncertjei hangulatából árad a mediterrán életöröm, az önfeledt vidámság, színes zenei utazás, mely azoknak szól, akik tisztelik a régi értékeket, de vágynak az új, friss, mai hangokra. Mesterien randevúztatja a klasszikus melódiákat a modern műfajokkal, a jazz, a latin, a rock és a világzene közérthető, könnyen befogadható stílusában. 2011-ben az osztrák sajtó a Crossover Királynője címet adományozta neki nagy sikerű bécsi koncertje után. Műsorában a briliáns zongorajáték mellett gitárszólók, hamisítatlan vérpezsdítő ritmusok fokozzák a hangulatot a maximumra, kiváló jazz- és rockzenészekből álló zenekar kíséretével.

 

Szentpéteri Csilla zongoraművész fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A zongoraművésznő exkluzív zenés szórakoztató koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, fesztiválra, intézményi rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés