Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Talamba Ütőegyüttes

Talamba Ütőegyüttes

A Talamba Ütőegyüttes 1999-ben alakult öt ütőhangszeres művésze a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán szerezte meg diplomáját.

 

A közönségbarát koncerten interaktív megoldások, a Talambára jellemző humorral fűszerezett, ötletesen kivitelezett műsorelemek és a gyorsan fülbemászó, ritmusos dallamok gondoskodnak arról, hogy mindenki emlékezetes élménnyel gazdagodjon. Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes az ütőhangszerek iránti ösztönös kíváncsiságot elégíti ki és táplálja interaktív hangszerbemutatójával, amely minden korosztály számára tartalmas, változatos szórakozást nyújt.

 

A Talamba együttes az ütőhangszerek rendkívüli sokszínűségét mutatja meg „Az ősembertől a napjainkig” címet viselő hatvanperces előadásában, amely során a gyerekek játszva tanulnak nemcsak zenélni, hanem a világ sokszínűségét megszeretni.  Műsoraik során bejárják a zene világát térben és időben.  Az ütőegyüttes ezidáig 7 nagylemezt jelentetett meg. Műsoraikban a sokfajta, különleges, egzotikus ütőhangszer, a hegedű, a cimbalom, a nagybőgő és a harmonika szenvedélyes találkozásában a világ hangjai egyesülnek és alkotnak új, izgalmas, a világon egyedülálló hangzást.

 

A Talamba Ütőegyüttes fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes zenés szórakoztató koncert műsorát ajánljuk városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra, intézményi rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.