Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

A Két Zsivány Együttes

A Két Zsivány Együttes

A Két Zsivány együttes 2005-ben alakult modern mulatós popzenét játszó formáció, a jókedvű mulatós popzene fenegyerekei.

 

A zenekar tagjai az énekes ZSIVÁNY FECÓ és a gitáros ZSIVÁNY  PITYU a két rendkívül rokonszenves fiatal muzsikus. Az együttes mindkét tagja  több más produkcióban is állt már színpadon a 2005-öt megelőző években. Első nagylemezük a "Rongyos a ruhám, rongyos a lelkem" címmel jelent meg.

 

A zenekar 2016 –ban „ Kezeket fel, mert jövünk!” címmel vadonatúj anyaggal  jelentkezett, mely kiadvány egy dupla album, 2 CD –t tartalmaz. Fellépéseik mentesek a „sztárkodástól”, a srácok végtelenül közvetlenek, kedvesek a közönséggel, ahogy ők nevetve szokták mondani: „mi ilyen egyszerű vidéki gyerekek vagyunk”. Az együttes minden fellépése alkalmával élőben énekel, élőben gitározik, igazi zsiványos megjelenésük és a közönséggel történő folyamatos együtt lélegzésük teszi felejthetetlenné a fellépésüket.

 

A Két Zsivány együttes fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes szórakoztató mulatós élő fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.