Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Dupla KáVé és Köteles Cindy

Dupla KáVé és Köteles Cindy

 A Dupla Kávé együttes és Köteles Cindy 2016-tól közösen vállalnak fellépést, a zenekar mérlege 20 év alatt tizenöt album és számtalan külföldi turné.

 

A zenekar első lemeze 1998-ban jelent meg, "Se veled, se nélküled" címmel. Fennállásuk óta megjelent nyolc album mindegyike arany-, platina-, dupla platina, sőt négyszeres platinalemez lett. Cindy személyében egy tehetséges, kiváló ének hanggal rendelkező női énekessel egészült ki az együttes és lett a magyarság szórakoztató zenekara, minden magyarnak szól dalunk, határainkon innen és túl. A Dupla Kávé együttes és Köteles Cindy Retro disco-k, koncertek, sörsátras-fesztiválok, falu- és városnapi rendezvények, bálok keresett és kedvelt fellépői az ország egész területén, illetve Erdély, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia és Ukrajna magyarlakta vidékein, sőt az USA-ban, Ausztráliában, Kanadában is többször jártak és nagy sikereket arattak az ott élő magyarok körében.

 

A Dupla Kávé együttes és Köteles Cindy fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes és énekes partnere szórakoztató mulatós playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés