Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Magyar Rózsa

Magyar Rózsa

Magyar Rózsa az operettslágerek, a magyar népdalok és csárdások kiváló előadója, aki már fiatal korában kapcsolatba került a mulatós zene műfajával.

 

Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operettslágerekkel, gyermekkori álma valósult meg 2009-ben amikor szólóénekesként első alkalommal lépett színpadra. Az első bemutatkozó fellépésén tapasztalt sikereknek köszönhetően rövid időn belül további sikeres színpadi szereplések következtek. 2010-ben megjelent első, egyben bemutatkozó nagylemeze "Édesanyám" címmel, melyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett vadonatúj szerzemények is felkerültek. Ezt követően 2 újabb nagylemeze megjelent "Tiszta szívvel" és "Dalok erdejében" címmel. Rózsa nem csak szívében és dalaiban őrzi és adja tovább a magyar népi hagyományokat, hanem színpadi megjelenésével is alátámasztja előadói üzenetét. Rózsa műsorában a lemezein megjelent saját dalai és azok a dalok szerepelnek, melyeket kiskorától kezdve nagyon szeret és magáénak érez, a közönség önfeledten és boldogan énekli Rózsával az ismert dalokat.

 

Magyar Rózsa fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő szórakoztató playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés