Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Márió

Márió

Márió a harmonikás 2001-ben lett ismert és közkedvelt mulatós előadó, dalai igazi mesterművek a mulatós slágerek világában.

 

Rendkívüli zenei tehetségének, kellemes hangjának, és sugárzó egyéniségének köszönhetően hamar a közönség kedvence lett Márió, első lemeze "A Harmónikás" címmel 2001-ben jelent meg, ezt követően számos lemezzel örvendeztette meg a közönségét és rajongó táborát ezek között számos Arany, Platina 2 és 4 szeres Platina lemez is található. Slágerei vidámak, érzelmesek, egyszerűek és markánsak, bárkit azonnal táncra perdítenek. 2001 óta állandó szereplője magyarországi és külföldi rendezvényeknek, roadshow-knak, televíziós műsoroknak. Az utóbbi lassan 15 év egyik legnépszerűbb előadója. Közönségének a lelkesedését közvetlenségének és zenei tehetségének egyaránt köszönheti. Ízig-vérig zenész, amit minden alkalommal bizonyít is környezete számára, hiszen szinte bármilyen hangszert a kezébe fog, kiváló hangulatot varázsol vele. Fellépései kivétel nélkül teltházas előadások és biztosan tánccal, mulatozással végződnek.

 

Márió a harmonikás fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes mulatós playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria