Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Mc. Hawer és Tekknő

Mc. Hawer és Tekknő

Mc Hawer és Tekknő a magyar mulatós techno zene első hazai képviselője, a magyar mulatós popzenét játszó könnyűzenei élet meghatározó előadói.

 

Az együttes tagjai a kezdetekkor külön elért sikereiken felbuzdulva úgy érezték, hogy legalább egy album erejéig összeállnak - ezzel is erősítve a magyar mulatós hagyományokat -, és ezen túl együtt szórakoztatják a közönséget. Aztán olyan igény lett rájuk, hogy nem tudják abbahagyni. Az első maxi lemezüket követően 2000-ben jelent meg debütáló albumuk, a "Bye-bye lány". Ezt követően sorra jelentek meg a nagy népszerűségnek és sikernek örvendő lemezeik a „Táncolj, cigánylány”, a „Börtön árnyékában”, az „Mikor a vodka a fejembe száll”, "Ki megyek a temetőbe" hogy csak a nevesebbeket említsük. Három arany és három platinalemez után a fiúk már közeledni látszanak ahhoz, hogy meghódítsák az igényesebb közönséget is, nagyon ügyelnek arra, hogy zenéjük megtartsa ugyanazt a különleges, népzenével kombinált modern ízt, amit megszokhattak tőlük a diszkókba járó fiatalok ugyanúgy, mint a bálba járó középkorú, ill. idősebb közönség. Ezen kívül mindig különös gondot fordítanak arra, hogy nem csak a lemezanyag minőségében, hanem koncertjeiken is maximálisan kiszolgálják a közönség igényeit, amit humorukkal, közvetlenségükkel próbálnak még fokozni. A duó fellépéseikkel céges és intézményi események, falu valamint városnapi rendezvények keresett és kedvelt előadói.

 

Mc. Hawer és Tekknő fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes mulatós playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés