Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Nótár Mary

Nótár Mary

Nótár Mary egészen fiatal korától énekel, zenei karrierje 2002-ben indult miután egy tehetségkutatón megmutatta énektudását, tehetségét.

 

Marynek a mulatós zene királynőjének nevével igazán a "Romasztárparádé 2." című roma előadókkal közösen készített lemez megjelenése után találkozhattunk, a rajta található "Itt a piros, hol a piros" című száma nagyon nagy sláger lett. 2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott. 2008-ban megjelent a "Hódító varázs" című ötödik szólólemeze, amelyen L.L. Juniorral közös produkció az "Összetart a dal" a ranglisták élére került. 2009-ben következett a hatodik szólólemeze az "Érzések", amelyről egy újabb sikerdal a "Piros színű ruha" lett sokak kedvence.

 

 

Más sztár előadókat megszemélyesítő szórakoztató show műsorban Mary megmutatta, hogy nem csupán a mulatós stílusban tud igazán remekelni, hanem a pop világában is otthon érzi magát. Ennek példája leginkább első önálló videoklipje, a "Vártalak". Ezt követte az “Umapaeo” videoklip, melyben szintén ötvözve lett a pop és a mulatós zene lüktetése egy vidám, csajos klipben. 2011-ben jött egy igazán nagy robbanás: a "Rázd meg" című videoklipjét több mint 14.000.000-an látták. 2012-ben a "Néha-néha" / "Holnap után" videoklip következett, szintén nagy sikerrel, majd az "Az én szívem" videoklip L.L. Junior közreműködésével. A "Jó a stílusom" 2014-ben, majd a "Jali dali", "Szoszi van" és a "Robi a király’" klipek pár hónap alatt már több milliós nézettséget hoztak az énekesnőnek. 2014 és 2015-ben Fonogram díjat kapott Az év hazai slágerzenei albuma kategóriában. Mary műsorát egy tehetséges fiatal gitáros kíséri, óriási sikerrel szerepelnek az egész országban és az országhatáron kívül egyaránt.

 

Nótár Mary fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő szórakoztató és színvonalas playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk üzleti találkozóra, céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés