Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Nótár Mary

Nótár Mary

Nótár Mary egészen fiatal korától énekel, zenei karrierje 2002-ben indult miután egy tehetségkutatón megmutatta énektudását, tehetségét.

 

Nótár Mary a mulatós zene királynőjének nevével igazán a "Romasztárparádé 2." című roma előadókkal közösen készített lemez megjelenése után találkozhattunk, a rajta található "Itt a piros, hol a piros" című száma nagyon nagy sláger lett. 2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott. 2008-ban megjelent a "Hódító varázs" című ötödik szólólemeze. 2009-ben következett a hatodik szólólemeze az "Érzések", amelyről egy újabb sikerdal a "Piros színű ruha" lett sokak kedvence. 2014 és 2015-ben Fonogram díjat kapott Az év hazai slágerzenei albuma kategóriában. Mary műsorát egy tehetséges fiatal gitáros kíséri, óriási sikerrel szerepelnek az egész országban és az országhatáron kívül egyaránt.

 

Nótár Mary fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő szórakoztató és színvonalas playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk üzleti találkozóra, céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés