Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Piás Nővérkék

Piás Nővérkék

A Piás Nővérkék egy mulatós duó mely 2006-ban alakult, az együttes népszerűsége a mai napig töretlen a pikáns mulatós zene kedvelőinek a körében.

 

A Piás Nővérkék együttes legismertebb slágere a "Köcsög a főnököm" 2007-ben valósággal letarolta a hazai mulatós zene terepét, a refrént ma is zúgja a közönség a fellépéseken és a telefonos csengőhangok között is favoritnak számít a dal. Magyarországon a „Köcsög a főnököm” című daluk az éves összesített népszerűségi listán volt egész évben, azóta már szinte az egész országnak azonnal ez a dal jut az eszébe munkahelyi konfliktusa esetén. Az együttes műsora pikánsan szórakoztató, de mégis kulturált. Két szexi csaj bulizós és mulatós dalokat énekel, legyen akár fiatal, akár idősebb közönség, mindenki megtalálja a kedvére való slágert. Az együttes dalaik között megtalálhatók régebbi slágerek klubos feldolgozása, valamint tradicionális mulatós és egyben jókedvű pikáns dalok egyaránt.

 

A Piás Nővérkék együttes fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes pikáns mulatós playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.