Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Sramlikings

Sramlikings

A Sramlikings együttes dalai az eredeti jól ismert osztrák és német népzene alapjait hordozzák, megszólalásában ragaszkodik az eredeti motívumokhoz.

 

A zenekar számára a dalok kiválasztásánál elsődleges szempont a dallamosság és zenei érthetőség, és gyakran foglalnak magukba eredeti hangszereléseket is, mint pld. gitár, bariton, trombita, harmonika, ám a stílust behatározva inkább pop és dance zenéről van szó, mintsem stílusos sváb zenéről. A kor követelményeinek megfelelően kellemes lüktetést biztosító zene néhol teljesen elrugaszkodik a sváb zene stílusától és mai, dallamos verse-k és refrén-ek szólalnak meg, amely az eredeti kompozícióban nem szerepelnek, vagy nem a jelenlegi formájukban. Az együttes 2002-ben megjelentette meg első kislemezét "Jódlidal" címmel, majd ezt követte 2003-ban a nagylemez következett "Kiálts az égbe!" címmel, melyen 13 vidám, pörgős, humoros, pikáns dal szerepel. Az együttes ironikus, humoros és sokszor pikáns szövegezésű dalaikkal céges, falu és városnapi rendezvények kedvelt és keresett fellépői.

 

A Sramlikings együttes fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes mulatós playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés