Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Szabrina

Szabrina

Szabrina üstökösként tűnt fel a mulatós zene palettáján a 2010-es év roma-mulatós felfedezettjeként, gyermekkora óta imádja a zenét.

 

Szabrina kezdetekben két lánytestvérével gyakorta fellépett lakóhelyének rendezvényein, 2010 óta a "Nem tudom hogy mit tegyek", "Nincs vagyonom" és "Nem akarok osztozni" című nótákkal megunhatatlan kedvence a mulatós zene szerelmeseinek, dalait számos országos és helyi tv, valamint rádiócsatorna közvetíti, sugározza, elsősorban tradicionális és még nem ismert mulatós dalokat ad elő, modern dance-es hangszereléssel. A csillogó szemű cigány lány saját és ismert mulatós nóták, dalok, zenék, egyvelegéből álló műsorával szórakoztatja a közönséget. Műsora felejthetetlen élményt nyújt a modern roma-dance mulatós zene rajongóinak, egy gyönyörű énekesnő előadásában, mellyel hamar belopja magát az emberek szívébe, és fergeteges hangulatot varázsol bármilyen rendezvényre. Fellépésein felnőttek és gyerekek lehetőséget kapnak a közös színpadon való éneklésre és táncolásra.

 

Szabrina fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő mulatós playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés