Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Dolhai Attila

Dolhai Attila

Dolhai Attila musical énekes először 1999-ben tűnt fel az egyik televízió tehetségkutató műsorában, ahol különdíjas lett.

 

Dolhai Attila 2005-ben a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett - musical szakán végzett. A Budapesti Operettszínházban a Mozart! címszerepével debütált 2003 márciusában. Ezt számtalan musical és operett szerep követte: Elisabeth (Rudolf), West Side Story (Tony), Rómeó és Júlia (Rómeó), Lili bárónő (Illésházy gróf), Rudolf (Rudolf), Cigányszerelem (Józsi), Miss Saigon (Chris).

 

Attilának számos szóló lemeze jent meg és munkásságának elismeréseként több díjat és szakmai elismerést vehetett át többek között Jászai Mari díj, EMeRTon díj, Gundel művészeti díj, Srory Ötcsiilag díj, 2 alkalommal az évad musicalszínésze díj, 2 alkalommal a Sugó Csiga díj és a Marshall bot díj. Műsorában hallhatóak a legnépszerűbb szerepeinek és a lemezein található dalai.

 

Dolhai Attila fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Média

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.