Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Homonnay Zsolt

Homonnay Zsolt

Homonnay Zsolt az operett - musical generáció egyik legnépszerűbb művésze, rendszeres szereplője az Operettszínház legnépszerűbb produkcióinak.

 

1999-ben megkapta Che Guevara kulcsfontosságú szerepét a világhírű Evita című musical turnéjában valamint Jézust alakította a Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperájában. 2000-ben a szakmai zsűri neki ítélte az Év Bonvivánja díjat. 2011/2012-es évadban ő nyerte el az Év musical színésze címet, színpadi pályafutása mellett énekesként is szép sikereket ért el. Énekesi pályája 2005-ben az Adagio együttes alapításával indult. Repertoárjukban népszerű magyar és külföldi slágerek szerepelnek, melyeket egyéni stílusban, több szólamban, zenekari kísérettel szólaltat meg. Könnyed és elegáns crossover stílusuk egyedülálló a mai magyar könnyűzenei életben. A széles rajongótábornak örvendő formáció három albuma platina- egy pedig aranylemez lett. Az együttes mellett Polyák Lillával is számos koncerten lépett fel énekesként. Eddig két közös albumot adtak ki: 2009-ben jelent meg a "Ketten", mely rövid idő alatt aranylemez lett, a "Két szív" pedig 2010-ben. Zsolt zenei érzékenységét a dalszövegírásban és- fordításban is hasznosítja. Több magyar slágert jegyez szövegíróként, valamint számos népszerű külföldi dal szövegének fordítója. Önálló műsorában ismert operett, musical valamint saját dalai hangzanak el.

 

Homonnay Zsolt fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés