Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Oszvald Marika

Oszvald Marika

Oszvald Marika az operett műfaj koronázatlan királynője, nagy népszerűségnek örvendő vérbeli komédiás gyermekkorától a színház azon belül az operett világában él.

 

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Oszvald Marika a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán végzett, majd az Operettszínházhoz szerződött, amelynek azóta is oszlopos tagja. Sosem képzelt el magának más pályát, mindig is színésznőnek készült. Ő az, aki népszerűvé tette az akrobatikus táncot az operettekben, a többiek gyakran az ő sémáival dolgoznak. Oszvald Marika az operett a szakma minden csínját-bínját ismeri, s ha úgy adódik, lábasfedőkön táncol, cigánykereket hány a színpadon, életvidámsága, energiája kimeríthetetlen, színpadra termett. Az elmúlt évek során bejárta az egész világot, fellépett Münchenben, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Izraelben, Olaszországban, Franciaországban, Svájcban, Ausztráliában, Japánban. Igazi tűzrőlpattant szubrett, kitűnően táncol, énekel. A mai napig töretlen népszerűségnek örvend, fellépései során felcsendülnek a legismertebb operett-slágerek, látványos, színvonalas, a fiatalosan lendületes előadásával, mindenkit megkacagtató humorával magával ragadja és szinte elvarázsolja a jelenlévő közönséget.

 

Oszvald Marika fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő színvonalas, fiatalosan lendületes műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra, üzleti találkozóra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés