Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Polyák Lilla

Polyák Lilla

Polyák Lilla közkedvelt színész - énekesnő, számos szerepben bizonyította már tehetségét, de a színpad mellett popénekesnőként is a közönség kedvence.

 

A sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé, a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház művészeként számos szerepben bizonyította már tehetségét, de a színpad mellett popénekesnőként is sikeres. Bár a Színház- és Filmművészeti Főiskolán prózai osztályban végzett, pályája mégis a zenés műfajok irányába vitte. A musicalek mellett nagy hangsúlyt fektet popzenei karrierjére is. Az "Itt és Most" című száma 2010 óta a rádiók egyik kedvence. Énekesnőként is szép sikereket tudhat magáénak, számos mese betétdalát énekelte és több musical CD-n is közreműködött.

 

Lillának 2006-ban jelent meg Janza Katával és Kékkovács Marával közös lemeze, a "Mesemusical-Musicalmesék". Homonnay Zsolttal közösen két albuma jelent meg, "Ketten" és "Két Szív" címmel. Első szóló válogatás albuma 2014-ben megjelent "Most és Mindörökké" címmel. Az album az összes olyan dalt tartalmazza, melyek miatt Lillát az egyik legjobb női hangként tartják számon Magyarországon. 2007-ben munkásságát a szakmai zsűri Gundel-díjjal jutalmazta. 2008-ban megnyerte az M1 Csináljuk a Fesztivált című műsorát. 2014-ben megjelent a "Most és Mindörökké" című első szóló válogatás albuma. Műsorában elhangzanak közismert operett, musical és a lemezein található saját dalai.

 

Polyák Lilla fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.