Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Sasvári Sándor

Sasvári Sándor

Sasvári Sándor pályafutását énekesként és basszusgitárosként kezdte, számos darabban bizonyította már kivételes hangját és színészi képességeit.

 

Első nagyobb szerepét a Sztárcsinálók című rockoperában játszhatta el, melynek során örökre a szakma szerelmese lett. A Rock Színház megalakulásától vezető színésze volt a társulatnak 1993.-ig, számos jelentős előadás fűződik nevéhez. Főszerepeket játszott többek között a Nyomorultak, Jézus Krisztus Szupersztár, Evita és az Operaház Fantomja színdarabokban. Sasvári Sándor Jászai Mari díjas, Az év zenés színésze, Az év Musical színésze, Regionális Prima díjas, és többszörös EMeRTon-dijas énekes, színész. Számos film főszereplője, s jó néhány hanghordozó tulajdonosa, melyek közül önálló albumjának címe: "Sasi". Műsorában a legszebb szerepeiből válogat, valamint saját szerzeményei mellett kedvenc énekesei dalait is tolmácsolja.

 

Sasvári Sándor fellépés megrendelése, műsor szervezése, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes műsorát ajánljuk céges rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, fesztiválra, szállodai rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés