Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Apostol Együttes

Apostol Együttes

Az Apostol együttes 1970-ben alakult, hazánkban és határainkon túl is évtizedek óta a popzene egyik legnépszerűbb zenekara, folyamatosan nagy sikerrel koncerteznek.

 

A zenekar tagjai 1970-ben részt vettek egy amatőr könnyűzenei fesztiválon, ahol aranydiplomát nyertek. Ekkortájt kezdett körvonalazódni a zenekar stílusa, Jazzrockot játszottak. A "Nem tudok élni nélküled" a "Nehéz a boldogságtól búcsút venni" az "eladó kiadó most a szívem" és az "Okosabban kéne élni" című slágerek sokak számára ismerősen csengenek.

 

Az együtteshez 1973-ban Meződi József (ének) csatlakozott, innentől a jazz helyett inkább a szórakoztató műfaj irányába mozdult el az együttes. 1974 májusában megnyerték az "Európai Extraklasszis" elismerést a csehszlovákiai nemzetközi jazzfesztiválon. 1975-ben részt vettek a Made in Hungary című táncdalversenyen a "Nehéz a boldogságtól búcsút venni" című dalukkal. Az együttes 2015-ben "Szenes Iván Életmű-díj"-at kapott. A zenekar soha nem oszlott fel, tagjai ma is aktív zenészként működnek, folyamatosan koncerteznek, számos Arany és Platina lemez bizonyítja az együttes népszerűségét, sikerét.

 

Az Apostol együttes fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés