Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Emelet Projekt

Emelet Projekt

Az Emelet Projekt koncertzenekart a 2013-ban végleg leköszönő Első Emelet zenekar máig is aktívan muzsikáló két volt tagja, Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor hozta létre.

 

A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy kizárólag a méltán ikonikus zenekarnak mondott Első Emelet dalait hallhatják a koncertekre ellátogató rajongók. Azonban nagyot tévednek azok, akik így gondolják. Az alapötletet Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló estjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken – az átdolgozott Első Emelet dalai mellett - helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így van ez most is, azzal a különbséggel, hogy nem akusztikus, hanem nagykoncertre kompatibilis hangszerelésben játsszák a dalokat.

Béla és Gábor, az Emelet Projekt-tel párhuzamosan, önálló munkáikon is dolgoznak. Kiki szeretne minél több új dallal előrukkolni, amelyek majd szintén bekerülnek a jövőbeni koncertek műsorába. Gábor továbbra is a zeneszerzésnek él, színházi darabokon munkálkodik. Ahogy az eddigi koncerteken, így most is nagyszerű zenészek csatlakoztak a „Projekt”- hez, Hastó Zsolt és Kelemen Tamás személyében.

Az Emelet Projekt, a mai kornak megfelelő elektronikus hangzásba öltöztette a nyolcvanas évek zenéjét úgy, hogy a dalok  karakterei megmaradtak. Ők, a XXI. századi retró megtestesítői!

 

Az Emelet Projekt fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A zenekar koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, intézményi és céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés