Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus Zenekar

Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus Zenekar

1991-ben Gönczi Gábor által megalapított Smile Rock Circus zenekar a legjobb partyzenekar az országban, a legnagyobb fesztiválok állandó részvevői.

 

A zenekar tagjai a megalakulásuk óta folyamatosan járják az ország legnagyobb rendezvényeit, klubjait, estélyeit és mellette saját nagykoncerteket is adnak. Gábor és a Smile nagykoncertje nyitotta meg 2012-ben a SZIGET-et, 2012-ben és 2013-ban pedig az EFOTT-ot. Folyamatosan játszanak az ország legnagyobb szabású társasági eseményein, a hazai sztárvilágot felvonultató Story Ötcsillag Díjkiosztó Gálán és az üzleti elit nagyszabású találkozóján, a Győri Médiabálon is, havi klubkoncertjei 23 éve teltházasak. „Hantaboy” című slágerük 2011-ben bekerült a Class Fm TOP40 slágere közé, „Őrangyal” című daluk pedig a 2012-es Jazzy dalverseny közönségdíját nyerte el. A zenekar történetéből 2012-ben best-seller könyv született, amely az esküvőre készülők bibliája lett. Gábor és a Smile zenekar műsorában a legnagyobb slágereket ötvözik népszerű saját dalaikkal és garantált páros lábon ugrálós, táncolós házibuli hangulatot varázsolnak minden rendezvényre.

 

Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus Zenekar koncert szervezése, fellépés megrendelése, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A zenekar koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, üzleti találkozóra, fesztiválra, városnapra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés