Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Irigy Hónaljmirigy

Irigy Hónaljmirigy

Évtizedek óta szórakoztatja a közönséget az Irigy Hónaljmirigy paródiás zenei előadásaival, napjaink egyik legsikeresebb paródia zenekara.

 

A zenekar 1993-ban alakult, pályafutásuk egy máig emlegetett szilveszteri bulival kezdődött, az együttes első hamisítatlan Mirigyes lemezey a "Fetrengés" címet kapta 1994-ben jelent meg, és szinte rögtön be is aranyozódott. Ezzel elkezdődött a telt házas klub, majd egyre nagyobb helyeken megrendezett bulik sora, melyeknek újabb és újabb arany, és platina lemez lett a jutalma, a "Ráncdalfesztivál" lemez esetében dupla platina lemez. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai az eltelt évek alatt bejárták Magyarország és a környező országok, sőt még a távoli Ausztrália legkisebb és legnagyobb színpadait is, miközben begyűjtötték szinte az összes hazai zenei és tévés elismerést, hol aranyozott állatok formájában, hol aranyozott mikrofonként. Az együttes tagjai fellépéseikkel üzleti találkozók, céges, falu valamint városnapi rendezvények állandó és kedvelt előadói.

 

Az Irigy Hónaljmirigy zenekar fellépés megrendelése, műsor és koncert szervezése, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

A zenekar humoros, zenés szórakoztató playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.