Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Csézy

Csézy

Csézy első albuma 2007-ben jelent meg, az átütő énekesnői sikert számára albumának címadó dala az Általad Vagyok hozta meg.

 

Az énekesnő 2007 decemberében szülővárosától elismerésként megkapta a kitüntető Mezőkövesd „Év embere” címet. 2008-ban Csézy megnyerte a Magyar Televízió által megrendezett Eurovíziós Dalverseny magyarországi döntőjét, így Belgrádban képviselte hazánkat Szívverés (Candlelight-angol verzio) című dalával. A dal zeneszerzője Rakonczai Viktor, szövegíró Mozsik Imre. Említésre méltó, hogy Rakonczai Viktor másodszor állhatott az Eurovíziós Dalverseny színpadán, hiszen 1997-ben a VIP együttes tagjaként már szerepelhetett. Boldogan lépett színpadra ez alkalommal Csézy zongorakísérőjeként.

 

2008-tól Csézy rengeteg fellépést, televíziós és rádiós szereplést tudhat a háta mögött. Számos elismerés kísérte e sikeres éveket. Így például megkapta az év énekesnője címet a Viva Cometen és ő hozhatta haza a Comet gömböt. 2009 eléje az új nagylemez készítésével telt. Az új albumon a lírai dalok mellett temperamentumosabb dalok is kapnak helyet. A lemez címadó dalának (Csak egy Nő) zeneszerzője Desmund Child, aki több tucatnyi világslágert írt, világszerte ismert énekesnek, mint Jon Bon Jovi, Aerosmith, Kiss, Christina Aguilera és most már Csézynek is.

 

Csézy fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

View the embedded image gallery online at:
https://www.timara.hu/popenekesek/csezy#sigProGalleria43013331ab