Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Détár Enikő

Détár Enikő

Détár Enikő napjaink egyik legsokoldalúbb művésznője, a Vidám Színpad és a Rock Színház ünnepelt sztárjaként vált ismertté. Színésznőként több játékfilmben és tévéfilmben szerepelt.

 

1986-ban végezte el a Színház-és Filmművészeti Főiskolát. A sikeres tévéműsorok mellett nagy tehetségű énekes és táncosnő, Ünnepelt Díva a szakmában. A sikeres színésznő és népszerű műsorvezető munkáját számos fórumon elismerték. Megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, a színházi szakma két elismeréssel adózott neki, az Artisjus előadóművészi-díjjal és a Déryné-díjjal. Színházi karrierje során számos népszerű darabban (drámákban, zenés musicalekben, vígjátékokban stb.) játszott és játszik a mai napig. Tinédzserként a népdalok jelentették neki a zenét, s csak később jöttek a zenés darabok és a musical. Műsorában ismert musical részletek, slágerek és sanzonok szerepelnek.

 

Détár Enikő fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria