Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Dj. Szatmári és Jucus

Dj. Szatmári és Jucus

Dj. Szatmári és Jucus formáció 2004-ben alakult. A zenei áttörést, ismertséget Dj. Szatmári és Jucus számára a 100 évet várnék rád című dal hozta meg.

 

Szatmári István 1993-tól hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezik, és ettől az évtől kezdve a keleti régió szinte valamennyi nagy klubjában megfordult. Zenei előképzettségéhez hozzá tartozik, hogy éveken keresztül tanult gitározni, de a dobok mögül is szórakoztatta már a közönséget. 2004-ben megtalálta a dalaihoz illő legjobb női hangot Puskás Judit - vagy ahogy inkább ismerjük Jucus - személyében. Az énekesek első közös slágere az "Égess el" hamar a közönség kedvence lett, hatalmas sikert aratott országon belül és kívül egyaránt.

Nemcsak idehaza, de szomszédos országainkban is örömmel fogadják és szeretik a formációt. A "Súgj egy titkot" című daluk már Dániában is sikert aratott. A formáció nemcsak hazánkban, de Európa több országában is fellépett már. Többek közt Szerbiában, Németországban, Romániában, Szlovákiában és Ukrajnában is. 2009-ben Fonogram-díjra jelölték a "Hazudj még" című dalukat, illetve elkészítették a "Miért őt" daluk  videoklipjét is. Ezt követően következett az "Átok vagy áldás", a "Túl vagyok rajtad" és majd a "Miért őt" című számuk, melyek nagy sikert arattak a rajongók körében.

 

Dj. Szatmári és Jucus fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesek playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk klub és szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Média

Képgaléria