Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Hevesi Tamás

Hevesi Tamás

Hevesi Tamás személyében 1994-ben egy új arc jelent meg a magyar könnyűzene palettáján.

 

Az énekesnek 1994-ben megjelent az Ezt egy életen át kell játszani című videoklipje (Herendi Gábor és csapata készítette). Az azonos című album, Tamás első szólóalbuma mely platinalemez lett, és sok felkérést vont maga után. 1995-ben megjelent második lemeze, melynek címe Abo-Abo volt. Ezután 1997-ben megjelent a Másnak látsz című album, mely sorban a harmadik. Több dal erről a lemezről is nagy sláger lett, melyek a mai napig hallhatók a rádióban. 2000-ben jelent meg negyedik albuma, amely a Vagyok címet viseli.

 

Tamásnak a sydneyi olimpia évében megjelent Sydney felé című dala a Magyar Olimpiai Csapat indulója lett. Még ez évben munkássága elismeréseként megkapta az Arany Lyra, valamint a Roland Barátság Díjat is. 2001-ben a vajdasági Kanizsa város vezetősége Pro Urbe Díjjal jutalmazta Tamás töretlen hitét a határokon túli magyarokért. 2003. december 1-jén megjelent az ötödik Hevesi-album Van egy hely címmel. Legújabb lemeze 2009-ben került a boltokba. Fellépésein nem csak a jól ismert slágereket hallhatjuk, de Tamás biztatására énekelhetjük is. A remek paródiák, a fergeteges hangutánzások ( szájjal utánoz egy egész dobfelszerelést ) garancia az óriási sikerre, a jó szórakozásra. Hevesi Tamás önálló és koncert fellépéseivel céges események, falu és városnapi rendezvények állandó és kedvelt fellépője.

 

Hevesi Tamás fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra, üzleti találkozóra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria