Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Kozma Orsi

Kozma Orsi

Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője, a hazai jazz életnek a meghatározó tagja.

 

Az energikus művésznő a Jazz+Az és a Cottob Club Singers sikerei után szóló karrierbe kezdett. Orsi 15 éve sikeres a zenei pályán, ez idő alatt több mint 100 lemezen dolgozott közreműködőként, megannyi slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el, és számtalan hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon, eseményen vett részt Európa-szerte. A színpadon az Operett Színház valahol Európában című darab Évájaként, majd Székesfehérváron a Dzsungel könyvében is szerepelt.

 

Orsi a filmvásznon is bizonyított a Kalózok című zenés magyar filmben, továbbá a Tűzvonalban című magyar sorozatban. Az énekesnőnek a nagy áttörést, az országos ismertséget a Jazz+Az hozta meg. 2002-től a Cotton Club Singers tagja lett. 2005-ben jelent meg Orsi első szólóalbuma, az "Egy Szót". 2007-ben Orsi megvált a vokál csapattól, hogy szólókarrierjére koncentráljon. 2007-ben jelent meg második pop szólólemeze, az "Igazi szerep" címmel. 2008-ban megalakult a Kozma Orsi Jazz Quartet, színesítve az énekesnő palettáját, és ugyanebben az évben már meg is jelentették első albumukat, a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogramm díj jelölt lett. A lemez 2010-ben Japánban is megjelent. 2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a Pécsi Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el.  A harmadik önálló albumát 2013-ban Vulkán címmel adta ki.

 

Kozma Orsi fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria