Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Lola

Lola

Lola hétéves korától énekel, az egyik meghatározó zenei pillanata volt a számára amikor az 1998-as Népstadioni atlétikai Európa bajnokságon el énekelte a Himnuszt.

 

Itt döntötte el, hogy énekesnő lesz. 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjén mutatkozott be először "Szerelem" című dalával, ez év végén jelent meg első szóló albuma "Álomtánc" címmel, mely arany album lett.

 

2006-ban a hazai zenei díjkiosztón az év énekesnő kategóriában a jelöltek között volt, amit meg is nyert. A legnagyobb hazai zenei díj, a VIVA Comet közönség díj, ahol két előadói kategóriában is jelölték, ami rekordnak számít a hazai díjátadó történetében. Lola 2006. legjobb új előadó kategóriában elsöprő győzelmet aratott, 17 évesen először ő vehette át a Comet történetében legfiatalabbként ezt a díjat, emellett megnyerte a Popcorn, a Jetix Tv, Bravo Otto év énekesnője közönség díját is. Második albuma 2007-ben jelent meg "Élj a mának" címmel. Az elmúlt évek során Lola tinisztárból, kedvelt popénekesnő lett, aki számos slágerrel és videó klippel örvendeztette meg a rajongó táborát.

 

Lola fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

View the embedded image gallery online at:
https://www.timara.hu/popenekesek/lola/#sigProGalleria7b0182e48c