Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Nagy Feró

Nagy Feró

Nagy Feró a Beatrice együttes frontembere, énekes zenei pályája a 60-as években indult, számos rock és punk együttesekben zenélt.

 

Feró 1963 és 1970 között a Richmond Heads és a Zárvatermők zenekarok tagja volt. 1970-ben alapította meg a Beatrice zenekart Csuka Mónikával közösen, ez az együttes volt akkor az ország egyetlen női beatzenekara. 1978-ban Feró újraalakította az immáron rockzenét játszó Beatricét, aminek a frontembere lett. 1985-től 1987-ig szólista volt, Bergert alakította a Rock Színház Hair című musicalébenl. Ugyancsak 1987-ben alakította újra a Beatrice zenekart, amely ezután már mint sikeres együttes több slágerlistás dalt is magáénak tudhatott. 1992-ben megválasztották a Magyar Rockszövetség társelnökének. 2005 őszén jelent meg önéletrajzi írása Boldog szép napok címmel. Szóló fellépései mellett mindmáig koncertezik a Beatricével.

 

Nagy Feró fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését ajánljuk klub és szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.