Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Pál Dénes

Pál Dénes

Pál Dénes a televíziós tehetségkutató és más előadókat megszemélyesítő műsor győztese, Pál Dénes 2014-ben Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze volt.

 

Agárdi Szilviával duettet énekelve Dénes közösen indult el a Dal 2013 című műsorában, a "Szíveddel láss" című dallal, mellyel a verseny döntőjéig jutottak. Egy évvel később az énekes ismét bekerült a Dal 2014 eurovíziós nemzeti dalválasztó show döntőjébe "Brave New World" című dalával.

 

2015-ben önálló karácsonyi lemezt jelentetett meg "Régi mese" címmel. A 2014-ben összeállt saját zenekara, akikkel telt házas koncerteket tudhatnak maguk mögött olyan helyszíneken, mint a MOM Kulturális Központ. Az élő koncerteken Dénes saját dalai mellett közkedvelt magyar és külföldi dalokat is énekel. Dénes önálló műsorával valamint a zenekara koncert fellépéseivel céges események, falu és városnapi rendezvények állandó és kedvelt előadója.

 

Pál Dénes popénekes fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Média

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.