Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Rácz Gergő

Rácz Gergő

Rácz Gergő az egykori V.I.P. együttes tagjaként kezdte énekesi pályáját. 2006-ban megjelent Bennünk a világ című albumának címadó dala hamar sláger lett.

 

A korong címadó dala azóta is gyakran hallható a rádiókban. A szerzemény, megjelenésének évében, a legnagyobb kereskedelmi rádió által legtöbbet játszott magyar dal volt, ezen kívül Comet és Bravo Ottó jelölést is kapott. A dalnak mindemellett szakmailag is nagyon pozitív fogadtatása volt. Ezt követően Gergő újabb szóló dalait monumentális, magasztos, már-már klasszikus zenére hajazó dallamvezetések jellemezték. Mindehhez a legújabb technikákkal létrehozható videoklipeket is készített. Ilyen volt például a "Másképp, mint más" vagy a "Harc és vágy" című dala.

 

2013-ban visszatért a mainstream popzene világába, és elkészítette következő rádiós dalát "Csak állj mellém!" címmel, amivel a Dal című műsor döntőjébe jutott. A rádiók azóta is előszeretettel sugározzák ezt a slágerét is. 2014-ben Gergő egy újdonsággal rukkolt elő: kiválasztott néhányat a legsikeresebb szerzeményei közül, és elkészítette Magyarország első egyszemélyes acappella videóját. A produkció, melynek címe "Timeline", rendkívüli sikert aratott mind a szakma, mind a zenehallgatók körében.

 

Rácz Gergő fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti összejövetelre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.