Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Radics Gigi

Radics Gigi

Radics Gigi a 2012-es televíziós tehetségkutató műsor győzteseként vált ismertté, kiskora óta elismert énekesnő szeretett volna lenni.

 

Gigi 2011-ben "Most miért félsz" címmel kislemezt és videoklipet jelentetett meg, 2012-ben bejutott a televíziós tehetségkutató műsor 6 szériájának a döntőjébe, melyet végül meg is nyert. Gigire Michael Jackson producere, Quincy Jones is felfigyelt, majd a világhírű Montreux Jazz Festival-ra meghívta énekelni, ahol olyan neves előadók is megfordultak mint pl. Bobby McFerrin. A világhírű producer a világ 5 legjobb hangja közé sorolta Gigit.

 

2012-ben Los Angelesben vették fel Gigi első stúdióalbumának, a Vadonatúj Érzésnek több dalát, és többek között itt forgatták albumvezető dalának videoklipjét, a"Daydream"-et is. 2013-ban az MTV beválasztotta "Úgy fáj" című nagy slágerét A Dal című eurovíziós nemzeti döntőbe, 2014-ben ugyan csak bekerült a műsor elődöntőjébe ezúttal "Catch Me" című dalával. Eddigi énekesi pályája során számos díjat és szakmai elismerést kapott, többek között: az Év női előadója, az Év videó klipje, a Legjobb Női előadó.

 

Radics Gigi fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria