Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Sipos F. Tamás

Sipos F. Tamás

Sipos F. Tamás az EXOTIC zenekar frontemberekén vált ismertté, az együttes megszűnése után szólópályára lépett és az aktuális Pop - Rock Fesztiválon közönségdíjat nyert.

 

Tamásnak 94-es évben bombaként robbant a "Nincs baj baby!" című dal és a hasonló című nagylemez. A kis híján platina kategóriába került albumról még az "Ez nem semmi" és az "Optimista dal" felvételek váltak slágerré. A stílusának a sajátos hangvételű dancehall reggae-t választó énekes ebben az évben elnyerte a Bravo Magazin olvasóinak népszerűségi szavazása alapján az Arany OTTO díjat, amelyet eddig magyar előadó nem vehetett át. Sipos F. Tamás számára a sikerszéria 1995-ben folytatódott a "Táncolj Playboy!" album kapcsán, amelyről a címadó dalon kívül a "Mindenkinek van keresztje" és a "Vesszen a háj!" című dalok voltak a legnépszerűbbek. Tamás az ország klubjainak és diszkóinak állandó vendége, hétről-hétre rengeteg meghívásnak tesz eleget.

 

Sipos F. Tamás fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk klubokba, disco-ba, falunapra, városnapra, céges rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria