Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Takács Nikolas

Takács Nikolas

Takács Nicolas kiskora óta énekes szeretett volna lenni, 8 évesen részt vett a Pop Aréna nevű tehetségkutatón, amit meg is nyert.

 

Nikolas 19 évesen együtt lépett fel a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége nyílt együtt zenélni: Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. 2010-ben elindult a televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt. Első előadásával a közönséget és a zsűri tagjait is egyaránt levette a lábáról, Leonard Cohen "Hallelujah" című dalával biztosította magának a továbbjutást.

 

2012 év elején meg jelent "A Boldogság Te vagy" című dala, melyhez videoklip is készült. Még ebben az évben debütált “Music&Soul” címmel a Fool Moon zenekarral közös albumuk, és közösen országos adventi turnét is adtak. 2014-ben megjelent legújabb nagylemeze, az ”inTime-EP1” és az “inTime-EP2”, Szlovákiában Robert Buriannal közös dala a slágerlisták élére került. 2015 januárjában "Telihold" című dala felkerült a rádiós listákra, ugyan csak ez év nyarán debütált "Összefúj a szél" című dala. 2016 januárjában megjelent "Dal neked" című klipje. Nikolas számára megvalósult az az álom, amit megálmodott magának. Az lett, amit mindig is szeretett volna csinálni és amihez ért: Énekes.

 

Takács Nikolas fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.