Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Tóth Vera

Tóth Vera

Tóth Vera az ország egyik legkeresettebb énekesnője, 2004-ben az első televíziós tehetségkutató műsorban az évhangja lett.

 

Verának 2004-ben piacra került debütáló korongja, az "Ébren álmodom". Az albumhoz készült debütáló videoklipje a "Nem baj, hogy semmi nem jön könnyen" című dalból készült. A megjelenést 2005 tavaszán sikeres lemezbemutató turné követte, a lemez  is hamarosan bearanyozódott. A fellépések, pedig folytatódtak, különböző klubokban, fesztiválokon és rendezvényeken. Mindenki ismeri és elismeri, mára már nem csak a tehetségét, hanem az eredményeit is, az elmúlt 10 esztendőben 4 szólóalbuma jelent meg. 2008-ban Artisjus díjat kapott. A 2015-ös esztendőt egy nagyszerű új dallal, Hrutka Róbert szerzeményével a Gyémánttal „köszöntötte”, mely egyben Eurovíziós versenydala is volt, ami második helyzetként be is jutott a Dal középdöntőjébe! Saját dalainak előadásán kívül, szívesen vendégeskedik más műfajokban és produkciókban.

 

Tóth Vera fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.