Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Varga Feri és Balássy Betty

Varga Feri és Balássy Betty

Varga Feri és Balássy Betty népszerű magyar popduó 2007-ben jelentette meg első közös lemezét, a duó műsorai igen népszerűek nem csak hazánkban.

 

A popduót Varga Feri a televíziós tehetségkutató műsor 3. szériájának második helyezettje és 2006 férfi hangja, valamint felesége, a dzsesszénekesnő Balássy Betty alkotja. A tehetségkutató műsor 3. szériájának befejezését követően felkérték Ferit és Bettyt az Egy bolond százat csinál című film főcímdalának feléneklésére, amiből később klip is készült.

 

2007-ben jelent meg első közös lemezük, mely az "Ébredni valakiért" címet kapta. Az album a duettek mellett szóló dalokat is tartalmazott. Az albumról több kislemez is megjelent. Az "Egy bolond százat csinál" után a címadó "Ébredni valakiért" majd a téli hangulatú "Itt a december" következett. Különlegesség a "Randevú" című dalból készült kislemez, melyben Betty franciául énekli a refrént. A duó 2009-ben egyszerre két albumot jelentetett meg, egy Pop stílusút, mely a "Jókor jó helyen" címet kapta, és egy Jazz stílusút, melynek címe "Jazz kettesben". A második videoklipjük a Visz a hajó című duettből készült. Igen népszerű énekesek, keresett előadók. Fellépéseiken kizárólag élőben énekelnek.

 

Varga Feri és Balássy Betty fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

.

 

Az énekesek playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.