Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Vastag Csaba

Vastag Csaba

Vastag Csaba régóta óta foglalkozik zenével és énekléssel, országos és nemzetközi ismertségét a 2010-es televíziós tehetségkutató verseny megnyerése hozta el.

 

Csaba Rock-zenekarok énekeseként Európa számos országát bejárta. Csaba közel két évig a RapSzínHáz társulatával lépett fel, majd a Popdaráló című műsorban láthatták a tévénézők. A széles körű ismertséget és népszerűséget a 2010-es televíziós tehetségkutató verseny megnyerése hozta meg a számára. A győzelem óta alaposan felpörgött az élete, azóta itthon valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár, dalait szívesen játsszák a helyi és az országos rádióadók, a kint élő magyarok meghívására Londonban is koncertet adott. Megjelent szólólemezei között az eladott példányszámok alapján van tripla platina és aranylemez.

 

Eddigi munkássága elismerése ként számos rangos díjat nyert az elmúlt években, többek között kétszer lett a legjobb férfi előadó, kétszer kapott Fonogram Különdíjat, az Év Férfi Énekese kategóriában, Öccsével, Vastag Tamással közös duettjük 2012-ben Fonogram Az Év Dala díjat kapott, a dalból készült videoklipet az Év Legjobb Magyar Videoklipjének választották, a 2012-ben a Moulin Rouge-ban tartott közös koncertjük az Év magyar klubkoncertje lett. A művészeti tevékenységen túlmenően fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetben lévők támogatását.

 

Vastag Csaba fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes koncert műsorát ajánljuk zártkörű céges rendezvényre, koncert fellépését fesztiválra, városnapra, falunapra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.