Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Vastag Tamás

Vastag Tamás

Vastag Tamás a 2010-es televíziós tehetségkutató műsorban vált ismertté, énekesi tehetségét hamar felfedezte a színház is.

 

Tamás iskolai zenekarokban és diák színjátszó előadásokban szerepelt, az ország a 2010-es televíziós tehetségkutató műsorban ismerhette meg. A tévéműsor óta elsősorban színházi szerepekben találkozhattunk vele, de zenei  szóló karrierjét sem hanyagolja el. Hét saját dala és egy CD-je jelent meg. Az "Egy biztos hely" című száma, kifejezetten komoly és aktuális mondanivalóval rendelkezik: a fiatalok tudatos közösségi internethasználatára kívánja felhívni a figyelmet.

 

2013-ban és a 2014-ben részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a "Holnaptól" című dalával a döntőben negyedik helyezést ért el. Bátyjával Csabával közös duettjük 2012-ben a Fonogram Az Év Dala díját kapta, a dalból készült videoklipet pedig a Transilvanian Music Awardson Az Év Legjobb Magyar Videoklipjének választották. A 2012-ben a Moulin Rouge-ban tartott közös koncertjük az Év magyar klubkoncertje lett 2012-ben.

 

Vastag Tamás fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.