Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Wolf Kati

Wolf Kati

Wolf Kati mindösszesen 7 éves volt amikor elénekelte a Vuk című rajzfilm főcímdalát, az igazi ismertséget a 2010-es tehetségkutató műsor hozta meg a számára.

 

Katit a már családos énekesnőt, egy ország ismerte és szerette meg újra amikor 2010-ben bejutott a nagy sikerű televíziós tehetségkutató műsorba, meg sem állt a döntőig. Élete a tehetségkutató műsor előtt is a zene körül forgott, számos zenekarban énekelt. Ő képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

 

Kati legelső lemeze "Wolf áramlat" címmel 2009-ben jelent meg, melyben a dalokat illetve bizonyos szöveget is édesapja, Wolf Péter írt. 2011-ben megjelent a "Vár a holnap" című nagylemeze. Kati énekesi pályája során eddig számos díjat és szakmai elismerést kapott, többek között: Gundel Művészeti díj, Szenes Iván Művészeti díj, Legjobb Női előadó, Az Év legjobb magyar disco slágere, a dortmundi rádió Eurovíziós különdíja tulajdonosa. A rajongó közönség szereti Kati könnyed, megnyerő személyiségét és csodálatos hangját, nagy szeretettel és figyelemmel kíséri útján a színpadon dívaként tündöklő anyukát.

 

Wolf Kati fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria