Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Zoltán Erika

Zoltán Erika

Zoltán Erika 1986 óta aktív élvonalbeli résztvevője a hazai könnyűzenei életnek, énekesi pályája mellett az ország egyik legnívósabb tánciskolájának a megalapítója.

 

Erika a 80-as és 90-es évek egyik legnépszerűbb és legszexisebb magyar énekesnője. 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem című számával, ami meghozta számára a várva várt sikert, slágereit "Szerelemre születtem", "Túl szexi", "Casanova" a mai napig játsszák a rádiókban, szórakozóhelyeken. Nevéhez fűződik az ország egyik legnívósabb tánciskolájának , az Erica C. Dance Schoolnak a megalapítása. Erika énekesi pályát eddig 40 elkészült videoklip, több telt házas országos koncertturné és koncert videó és számos díj és szakmai elismerés jellemzi, többek között: az elmúlt évek során több alkalommal kapta meg az Év énekesnője elismerést, Emerton díj és több alkalommal az Év videó klip tulajdonosa.

 

Zoltán Erika fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő színvonalas, szórakoztató zenés playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk céges rendezvényre, falunapra, városnapra, intézményi rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Képgaléria