Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Zséda

Zséda

Zsédenyi Adrienn / Zséda / a magyar könnyűzene egyik legsikeresebb női előadója, énekesi pályáját toplistás slágerek, teltházas koncertek jellemzik.

 

Zséda nevéhez fűződik 14 toplistás sláger, 3 platina-, 2 aranylemez, közel 100 teltházas koncert az ország nagyvárosaiban, teltházas koncert a Pap László Budapest Sportarénában. Szinte nincs olyan rangos zenei díj, amit az elmúlt években ne nyert volna meg, nincs olyan slágerlista, melynek az élén legalább egyszer ne lett volna ott valamelyik dallal. Valamennyi szólólemeze Platina és Aranylemez, valamennyi koncertje teltház előtt zajlott.

 

Zséda két ízben is felkérést kapott arra, hogy filmek főcímdalaihoz adja a hangját, így születtek meg, talán legismertebb dalai, a Szeress most, és a Mindhalálig mellettem. Énekhangja és szépsége, nőiessége egyaránt lenyűgözi közönségét. Dalaiban mindig érződik varázslatos személyisége, mintha legféltettebb titkait osztaná meg velünk, hallgatókkal. És van még valami ami sugárzik mindenből, a minőség és a finom elegancia.

 

Zséda /Zsédenyi Adrienn/ fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Média

Képgaléria

View the embedded image gallery online at:
https://www.timara.hu/popenekesek/zseda#sigProGalleria5a82b2cde5